Андреа Марјановић, волонтер Црвеног крста Свилајнац добила сертификат за звање ТРЕНЕР у Програму борбе против трговине људима ЦКС

14. децембра 2019. године у свечаној сали Црвеног крста Србије свечано су уручени сертификати волонтерима који су у 2019. години положили испит лиценцирања/релиценцирања за звање ТРЕНЕР у Програму борбе против трговине људима Црвеног крста Србије. Сертификате волонтерима који су стекли звање ТРЕНЕРА уручио је Љубомир Миладиновић, генерални секретар Црвеног крста Србије.

Црвени крст Свилајнац имао је свог представника на овој свечаној додели сертификата. Волонтер Андреа Марјановић, после три године рада у оквиру Црвеног крста Свилајнац на програму Борба против трговине људима, прво као полазник обуке, затим као едукатор великог броја радионица и на крају као кандидат за ТРЕНЕРА, положила је испит и постала ТРЕНЕР у Програму борбе против трговине људима Црвеног крста Србије.

За све представнике Организација Црвеног крста у градовима и општинама, Црвени крст Србије ће обезбедити храну и освежење, а Организације Црвеног крста сносе трошак њиховог превоза. Свечана додела ће почети у 12 часова.