НЕКАДА 2018. ГОДИНЕ ПОЛАЗНИЦИ РАДИОНИЦА И ДАНАС 2023. ГОДИНЕ ЕДУКАТОРИ ВОЛОНТЕРИ ЦРВЕНОГ КРСТА СВИЛАЈНАЦ

2018.-2023.

2018. године, Александра, Тијана, Ива и Анђелина биле су ученице 3. разреда Основне школе “Стеван Синђелић“ из Војске и биле су укључене у групу са којом су едуковани волонтери те 2018. године радили радионице Програма Промоција хуманих вредности. И тада су 2018. године представљале Црвени крст Свилајнац на Позоришном фестивалу у оквиру Програма Промоција хуманих вреднсоти који је тада одржан у Зрењанинину.

После 5 година, 2023. године, Александра, Тијана, Ива и Анђелина заједно са својом другарицом Андреом учестзвовале су на обуци за едукаторе у Програму промоција хуманих вредности, успешно завршиле обуку и постале едукатори за овај програм и реализовале циклус радионица за ученике 4. разреда своје матичне школе, Основне школе “ Стеван Синђелић“ из Војске и постале волонтери Црвеног крста Свилајнац.

Црвени крст Свилајнац и Основна школа “Стеван Синђелић“ су поносни на своје волонтере и ученике а наш заједнички рад на Програму Промоција хуманих вредности овим примером доказује да радимо велике ствари.