Новогодишњи поклони за најмлађе кориснике Народне кухиње Црвеног крста Свилајнац

Црвени крст Свилајнац, 13. јануара 2023. године у просторијама Црвеног крста Свилајнац са почетком у 11.00 сати, поделио је Новогодишње поклоне у оквиру акције “Један пакетић много љубави“ за 65 детета из породица које су кориснице Народне кухиње Црвеног крста Свилајанц.

Црвени крст Свилајнац је обезбедио и поделио 130 новогодишњеа поклона захваљујући Ђачком парламенту Основне школе “Јован Јовановић Змај“, Пољопривредној школи Свилајнац и Ротаракт клубу “Дедиње“ из Београда.

Ђачки парламент Основне школе “Јован Јовановић Змај“ у својој акцији прикупљао је слаткише, тако што су ученици донирали један или два слаткиша. Акцију је водила наставница Јелена Стевановић заједно са ђачким парламентом, док је Пољопривредна школа Свилајнац помогла донацијом којом је набављена додатна количина слаткиша која је недостајала како би сви пкакетићи били приближно исти.

За сву децу играчке нам је обезбедио и донирао Милан Миљковић, испред Ротаракт клуба “Дедиње“ из Београда, тако да је свако дете добило и новогодишњи поклон и играчку.

Подели новогодишњих поклона, у Црвеном крсту Свилајнац, присутвовали су директори Основне школе “Јован Јовановић Змај“ из Свилајнца Ненад Стојковић, директор Пољопривредне школе Свилајнац Дејан Милуновић, Милан Миљковић испред Ротаракт клуба “Дедиње“ из Београда, наставница Јелена Стевановић и Председник ђачког парламента ОШ “Ј.Ј.Змај“ из Свилајнца, Ива Јовановић, која је имала ту привилегију да сваком детету уручи новогодишњи поклон и играчку.