СОЛИДАРНОСТ НА ДЕЛУ 2023

Дани солидарности за подршку активностима Црвеног крста Свилајнац и помоћи социјално најугроженијем становништву општине Свилајнац.

Црвени крст Свилајнац организује акцију прикупљања новчане помоћи за помоћ у реализацији многобројних активности Црвеног крста Свилајнац и помоћ социјално најугроженијем становништву општине Свилајнац.

Акција под називом „ДИНАР СОЛИДАРНОСТИ“

под слоганом „СТАЛО НАМ ЈЕ. ХВАЛА ШТО ПОМАЖЕТЕ“

По завршетку акције –  кампање солидарности, Црвени крст Свилајнац ће Вама као сваком донатору оправдати средства на начин на који ви као донатор будете тражили. Можемо да вам доставимо рачун о набављеним артиклима и да остварите увид у начин поделе као и да будете присутни на подели пакета хране и Народне кухиње и свих других активности.

Молимо Вас, ако сте у могућности, да узмете учешће у акцији и уплатите једнократну новчану помоћ у складу са Вашим могућностима на жиро рачун Црвеног крста Свилајнац:

205 – 116535 – 71

ПИБ: 101470161

Краља Петра Првог бб, Свилајнац

Са свим информацијама о раду Црвеног крста Свилајнац, као и извештајима са свих акција Црвеног крста Свилајнац, можете се упознати на нашем сајту www.cksvilajnac.rs, фејсбук нaлoгу cksvilajnac.rs и инстаграм страници crvenikrstsvilajnac.

Напомена: Црвени крст Свилајнац Вам стоји на располагању да због правдања донираних средстава, да Вам достави и Уговор о донацији уколико Вам је потребан, чиме доказујете наменско трошење новца где се на још један начин оправдавају донирана средства. Један примерак би задржали Ви а један примерак би вратили Црвеном крсту Свилајнац. Примерак уговора можете преузети на нашем сајту www.cksvilajnac.rs