РАСПОРЕД ПОДЕЛЕ СЕТОВА ЗА РЕПАРАЦИЈУ ЗИДОВА ДО КРАЈА НОВЕМБРА 2014.

logo Пројекат “Велика Морава-Рани опоравак и отпорност на несреће“

DSCN0050

ЦРВЕНИ КРСТ СВИЛАЈНАЦ у периоду од 04.11.2014.године до 21.11.2014.године реализоваће поделу 2184 сетова за репарацију и поправку зидова за све породице које су добиле позитивна решења о категоризацији а која су исплаћена од стране Канцеларије за помоћ и обнову поплављених подручја.

После овог периода Црвени крст Свилајнац, ће до краја новембра 2014.године, наставити расподелу сетова за оне породице које из неког  разлога нису могле да преузму свој сет,  за породице које су у међувремену оствариле право на новчану помоћ  Канцеларије за помоћ и обнову поплављених подручја и то по следећем распореду:

Понедељак, 24.11.2014. : Породице чија почетна слова презимена почињу са

А,Б,В,Г,Д,Ђ,Ж,З,И,Ј,К,Л,Љ   у времену од 9-14 сати

Уторак,          25.11.2014. : Породице чија почетна слова презимена почињу са

М,Н,О,П,Р,С,Т,Ћ,У,Ф,Х,Ц,Ч, Џ,Ш  у времену од 9-14 сати

Од 26.11.2014. до 28.11.2014. расподела ће се вршити, у периоду од 9-14 сати, за тешко покретна и болесна лица.Потребно је да нам се неко у њихово име јави на дистрибутивно место и ми ћемо послати наше овлашћено лице да  изврши проверу и идентификацију  и попуњавање споразума и налога. Превоз материјала  до корисника обезбеђује сам корисник.

Корисници који су у поступку жалбе на решења о категоризацији за сада се не појављују на листи корисника.

Корисници који су остварили право на новчану помоћ и исту добили од Канцеларије за помоћ и обнову поплављених подручја а нису на списку корисника Црвеног крста Свилајнац за сетове за репарацију зидова потребно је да доставе Црвеном крсту Свилајнац следеће:

– Копију личне карте, копију решења о категоризацији и контакт телефон, како би смо ми извршили проверу са подацима Канцеларије за помоћ и обнову поплављених подручја и евентуално унели корисника у базу података како би добио сет за реапарацију и поправку зидова.